Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

’t Tolhekke gaat verder verduurzamen

De gemeenteraad van Steenwijkerland heeft besloten om een krediet van 100.000 euro beschikbaar te stellen om openluchtzwembad ’t Tolhekke te voorzien van zonnepanelen.

Daarnaast is er budget beschikbaar gesteld voor groot onderhoud. Duurzaamheid staat daarbij voor de gemeente Steenwijkerland hoog in het vaandel.

Voor energiebesparende en duurzame maatregelen wordt onderscheid gemaakt in procesgerichte maatregelen en verbruiksgerichte maatregelen.

1) Procesgerichte maatregelen; zijn maatregelen waarmee de werking van de installaties zodanig wordt geoptimaliseerd dat hiermee energie wordt bespaard.

2) Verbruiksgerichte maatregelen; omvatten maatregelen waarbij installatiecomponenten worden toegepast die direct effect hebben op het energieverbruik.

Zwembad ’t Tolhekke in Steenwijkerwold wordt geëxploiteerd door een stichting en is voor zowel de inwoners als de toeristische sector een belangrijke attractie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Badjuf Hanny stopt er na 46 jaar! mee

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl