Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

‘Drones in zwembaden voor meer veiligheid’

Studenten van de TU Eindhoven hebben een demonstratie gegeven met drones die in een zwembad een dreigende verdrinking herkennen en in actie komen.

Het is de bedoeling dat de drones de badmeester of zwembadmedewerker een extra paar ogen gaat geven…

Is dit een late 1 april grap of moeten we dit serieus nemen? Oordeel zelf en bekijk de video van Omroep Brabant. De media besteedde er in ieder geval voldoende aandacht aan, zelfs de NOS.

A&P

Zwembaden

Productwijzer

T-Safe: Legionella veilige douchekop

Het Deense Tandrup Water Solutions brengt de T-Safe® Legionella-veilige douchekop op de Nederlandse markt. De T-Safe® Legionella-veilige douchekop is door Tandrup ontworpen om eenvoudig en snel een beschermende oplossing te bieden op plaatsen waar een (mogelijke) concentratie aan Legionellabacteriën is geconstateerd. Door gebruik van de T-Safe® douchekop is het niet langer noodzakelijk om bij een Legionellabesmetting vernevelende tappunten zoals douches af te sluiten. Door gebruik te maken van membraan technologie worden alle schadelijke bacteriën afgevangen. Een bijkomend voordeel is dat door het slimme ontwerp en de ingebouwde bespaarder met keerklep ook water en energie worden bespaard zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. De T-Safe® Legionella-veilige douchekop is uitermate geschikt voor gebruik in zorginstellingen, hotels, sportaccommodaties, zwembaden, campings, jachthavens, woonhuizen en andere plaatsen waar douches door hun aërosolvormende eigenschappen een gevaar kunnen opleveren voor de gezondheid van de gebruikers.
Voor meer informatie over T-Safe®, kijk op www.t-safe.com/nl

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.