Welkom

splash3

Nieuws

Red jij nu mij?

FNV voert actie bij het Geusseltbad in Maastricht. Werknemers van het zwembad willen een betere cao. Die is namelijk slechter dan die van hun collega’s bij Maastricht Sport.

Dat komt omdat er twee verschillende cao’s zijn. Daarom gaan de werknemers uitleggen aan het publiek dat dit oneerlijk is en dat er één cao moet komen voor de hele branche.

De zwemonderwijzers krijgen te weinig betaald en dreigen kopje onder te gaan. Door oplopende personeelstekorten gaan er zelfs steeds meer zwembaden dicht.

Het vak zal verdwijnen als er niet snel iets gebeurt. De zwemonderwijzers willen graag de steun van hun klanten en vragen daarom of zij de petitie willen “Red jij nu mij?” willen tekenen.

Deze petitie is gericht aan de gemeente: zorg dat er voldoende geld gaat naar het zwembad, en met name de zwemonderwijzer. Het vak is onmisbaar.

Dat klanten de medewerkers steunen blijkt al uit de bijna 400 handtekeningen die al gezet zijn in Maastricht.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

T-Safe: Legionella veilige douchekop

Het Deense Tandrup Water Solutions brengt de T-Safe® Legionella-veilige douchekop op de Nederlandse markt. De T-Safe® Legionella-veilige douchekop is door Tandrup ontworpen om eenvoudig en snel een beschermende oplossing te bieden op plaatsen waar een (mogelijke) concentratie aan Legionellabacteriën is geconstateerd. Door gebruik van de T-Safe® douchekop is het niet langer noodzakelijk om bij een Legionellabesmetting vernevelende tappunten zoals douches af te sluiten. Door gebruik te maken van membraan technologie worden alle schadelijke bacteriën afgevangen. Een bijkomend voordeel is dat door het slimme ontwerp en de ingebouwde bespaarder met keerklep ook water en energie worden bespaard zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. De T-Safe® Legionella-veilige douchekop is uitermate geschikt voor gebruik in zorginstellingen, hotels, sportaccommodaties, zwembaden, campings, jachthavens, woonhuizen en andere plaatsen waar douches door hun aërosolvormende eigenschappen een gevaar kunnen opleveren voor de gezondheid van de gebruikers.
Voor meer informatie over T-Safe®, kijk op www.t-safe.com/nl

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl