Welkom

splash3

Nieuws

’t Keerpunt moet open in de zomer van 2020

Het buitenzwembad is inmiddels gesloopt van zwembad ’t Keerpunt maar de gemeente Zoetermeer heeft een overeenstemming bereikt met eigenaar Sweet Lake Welness dat het buitenbad volgend jaar zomer weer opengaat.

Daarmee is een tweede kort geding dat de gemeente had aangespannen tegen Sweet Lake Welness van de baan.

In 2014 werd bij de verkoop vastgelegd in de erfpachtovereenkomst dat elk jaar het buitenbad voor een periode van 8 weken opengesteld zou moeten worden.

De eerste jaren gebeurde het nog wel maar afgelopen jaar heeft Sweet Lake Welness daar geen gehoor aangegeven vanwege achterstallig onderhoud en de slechte staat van het bad.

Toen werd de rechter erbij gehaald en die sprak toen uit dat het onverantwoord was om het zwembad te openen, vanwege de slecht staat.

Sweet Lake Welness heeft nu aangegeven dat er een nieuw buitenzwembad komt maar of dat er komt valt nog te bezien, gezien de niet gedane toezeggingen uit het verleden.

Indien de bouw stagneert en de openstelling in gevaar komt, gaat de gemeente weer naar de rechter.  Zo blijft de verkoop van ’t Keerpunt  een hoofdpijndossier voor de gemeente Zoetermeer.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuw zwembad voor Beuningen

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl