Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Syrisch meisje overlijdt na zwemles

Een 9-jarige meisje uit Syrië is helaas om het leven gekomen in zwembad ’t Gastland in Rhenen. Het meisje zat in groep 5 en was met de klas aan het schoolzwemmen.

Het meisje had net zwemles gehad in het ondiepe gedeelte. Na de les ging het meisje met de andere kinderen douchen en vervolgens in ze in een onoplettend moment in het diepe gedeelte te water geraakt. Een lesgevende badmeester vond het meisje even later op de bodem van het zwembad en heeft haar direct gereanimeerd. Vervolgens werd ze in kritieke toestand met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar tevergeefs. Er wordt nu onderzocht hoe dit tragische ongeval heeft kunnen plaatsvinden. Het meisje was sinds twee maanden als vluchteling in Nederland.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.