Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

SwimSTAR slaat aan

Het SwimSTAR programma van de KNZB blijkt bij veel zwembaden in Nederland aan te slaan. Het programma is ontwikkeld om kinderen op jonge leeftijd, die reeds in het bezit zijn van hun A-, B- of C-diploma, kennis te laten maken met de verschillende takken van de zwemsport. Met SwimSTAR leren kinderen in vier lessen iets van wedstrijdzwemmen, reddendzwemmen, synchroonzwemmen, schoonspringen en waterpolo.

Na alle lessen krijgen de kinderen een diploma waar ze vier stickers van elk onderdeel op kunnen plakken, hierna zijn de kinderen een echte SwimSTAR. SwimSTAR bestaat uit Shoot, Trick, Action en Race. Verder worden er verschillende spelvormen gedaan en wordt er met diverse materialen in het water gewerkt.
swimstar

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Een korte terugblik op de lange en vooral hete zomer van 2018

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.