Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Swimming Obese

In navolging van het populaire RTL programma Obese gaat zwembad de Hoornse Vaart in Alkmaar starten met de watervariant, Swimming Obese. Gedurende twaalf weken worden de deelnemers intensief begeleid op het gebied van bewegen en gezonde voeding, zowel individueel als in groepsverband. Doel is het kwijtraken van zoveel mogelijk overtollige kilo’s lichaamsgewicht, het aanleren van een gezonde leefstijl en het verbeteren van de conditie. In de afgelopen dertig jaar is het percentage mensen met overgewicht in Nederland sterk toegenomen. Voor deze te zware groep mensen is het beoefenen van activiteiten in het water makkelijker dan op het droge, gewrichten worden immers minder belast in het water.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact




Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.