Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Swimming Obese succesvol

De vakanties zijn weer voorbij, dus wordt het voor velen weer tijd om de overtallige kilo’s kwijt te raken. Zwembaden bieden allerlei programma’s om op een verantwoorde wijze af te vallen. In het voorjaar van 2013 startte zwembad de Hoornse Vaart in Alkmaar bijvoorbeeld een succesvolle pilot met het programma ‘Swimming Obese’. Gedurende 12 weken volgden deelnemers een opbouwend sportprogramma (veelal in het water om de gewrichten te ontlasten). En met succes, deelnemers verloren tot 15 kg gewicht. Daarom wordt in september een vervolg aan dit programma gegeven.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.