Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Bouw nieuwe zwembad uitgesteld vanwege oplopende kosten

Vanwege de oplopende bouwkosten heeft de gemeenteraad van Smallingerland besloten de bouw van het nieuwe zwembad in Drachten voorlopig uit te stellen.

Het nieuwe zwembad met Olympische afmetingen zou over twee jaar klaar moeten zijn. De kosten worden geschat op ruim 30 miljoen euro.

Maar door de hoge inflatie, explosief groeiende bouwkosten en krapte aan bouwmaterialen wordt het project alsmaar duurder dan begroot.

De financiële risico’s van het nieuwe zwembad maar ook van andere grote projecten in de gemeente worden te groot.

Het nieuwe zwembad kent een lange geschiedenis en nu met de huidige crisis is het onverantwoord om door te gaan.

Laten we hopen dat uitstel niet leidt tot afstel. Maar in deze onzekere tijden weet je het nooit.

A&P

Zwembaden

Swimfun dé wildwater sensatie van Friesland

swimfun

Subtropisch zwemparadijs Swimfun is dé wildwatersensatie van Friesland. Swimfun biedt plezier voor alle leeftijden! Want of je nu komt voor onze fantastische glijbanen en tropische golven, óf even lekker baantjes wilt trekken: er is voor iedereen genoeg te beleven. Bovendien hebben we een aangenaam binnenklimaat waardoor het bij ons altijd zomers is. Kom naar ons bad en beleef unieke avonturen op de spannende wildwaterbaan, scoor punten in de interactieve Tubeslide, spring in de golven of laat je lekker mee stromen in de supersnelle waterkreek. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad met glijbaantje en een heus strand aangelegd. Natuurlijk kun je ook kiezen om heerlijk te relaxen in de sauna, de Turkse stoomcabine of in het bubbelbad. En ben je hongerig geworden van alle activiteiten? Dan kun voor een lekkere gezonde, óf ongezonde, snack terecht bij onze horeca.

swimfun.nl

ZR Video's

Renovatie Zwembad De Smelen Geldrop

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl