Welkom

splash3

Nieuws

Tijdelijke energie steunregeling stopt voor zwembaden

Het is over en uit met de tijdelijke steunregeling voor openbare zwembaden. Dat is na Prinsjesdag duidelijk geworden.

Zwembaden moeten vanaf nu hun eigen broek omhoog houden. Er zit nog 44 miljoen euro in de energiesubsidiepot van de oorspronkelijke 207 miljoen euro.

Maar het kabinet weigert zwembaden nog langer het hoofd boven water te laten houden.

Minister Conny Helder (Langdurige Zorg en Sport) stelt de energieprijzen inmiddels weer terug zijn op het niveau van voor de energiecrisis of zelfs daaronder.

Dus is het mogelijk om een beter energiecontract af te sluiten bij leveranciers.

Zwembaden die met het wegvallen van de tijdelijke energiesteun kopje onder dreigen te gaan kunnen dus niet meer aankloppen bij het kabinet.

Er moet nu versneld actie worden genomen om te verduurzamen waardoor het verbruik van energie naar beneden kan worden gebracht.

A&P

Zwembaden

Swimfun dé wildwater sensatie van Friesland

swimfun

Subtropisch zwemparadijs Swimfun is dé wildwatersensatie van Friesland. Swimfun biedt plezier voor alle leeftijden! Want of je nu komt voor onze fantastische glijbanen en tropische golven, óf even lekker baantjes wilt trekken: er is voor iedereen genoeg te beleven. Bovendien hebben we een aangenaam binnenklimaat waardoor het bij ons altijd zomers is. Kom naar ons bad en beleef unieke avonturen op de spannende wildwaterbaan, scoor punten in de interactieve Tubeslide, spring in de golven of laat je lekker mee stromen in de supersnelle waterkreek. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad met glijbaantje en een heus strand aangelegd. Natuurlijk kun je ook kiezen om heerlijk te relaxen in de sauna, de Turkse stoomcabine of in het bubbelbad. En ben je hongerig geworden van alle activiteiten? Dan kun voor een lekkere gezonde, óf ongezonde, snack terecht bij onze horeca.

swimfun.nl

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl