Welkom

splash3

Nieuws

Swimfun Joure voorbeeld voor andere zwembaden

Waar andere zwembaden worstelen met de bezoekersaantallen zijn de aantallen bij SwimFun in Joure de laatste jaren explosief gegroeid.

Door de juiste investeringen te doen heeft het zwembad vorig jaar 30% meer bezoekers getrokken. En dat mag best wel uniek genoemd worden omdat de bezoekersaantallen bij zwembaden over het algemeen de laatste jaren teruglopen.

Zeker voor zwembaden die niet meer bieden dan alleen maar recht toe recht aan zwemmen of zwemles. Bij Swimfun is na de verbouwing in 2018 een wildwaterbaan en interactieve glijbaan gerealiseerd en dat werpt nu zijn vruchten af.

Maar liefst 240.872 zwemmers bezochten het zwembad van Swimfun in Joure. De jeugd heeft zeker de weg gevonden naar het zwembad maar Swimfun zet ook hoog in met het aantrekken van andere doelgroepen.

Sinds vorig jaar is met veel succes het blootzwemmen geïntroduceerd wat honderden bezoekers per keer trekt. In 2019 verwelkomde Swimfun ook nog eens de tien miljoenste bezoeker in de historie.

Swimfun is door de positieve resultaten terecht een voorbeeld voor andere zwembaden in Nederland.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl