Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Swimfun in conflict met gemeente Friese Meren

Er is een conlict ontstaan tussen de stichting De Stiennen Flier en de gemeente De Friese Meren. De stichting weigert medewerkers van de gemeente toe te laten in het zwembad Swimfun in Joure.

Gemeente en zwembad liggen na de ingrijpende renovatie van het zwembad al een tijd met elkaar in conflict en communiceren alleen nog via advocaten. De bestuursleden van de stichting willen nu via mediation proberen de impasse te doorbreken.

Het zwembad heeft een grondige renovatie ondergaan en werd in februari van dit jaar opgeleverd. waarschijnlijk zijn daar de problemen door ontstaan.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.