Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Swimfun blijft een attractie van formaat

Swimfun in Joure timmert al jaren aan de weg en is met meer dan dan 200.000 bezoekers per jaar een attractie van groot formaat in Friesland. Het subtropisch zwembad wordt gerund door de Stichting De Stiennen Flier deze stichting is constant bezig met vernieuwen en innoveren.

Eind mei start een volgende renovatie die circa zeven weken in beslag zullen gaan nemen. Om ervoor te zorgen dat de accommodatie ook voor de toekomst aan de eisen van veiligheid en hygiëne voldoet worden de kleedruimten en de vloeren vervangen.

Er zullen ook interactieve elementen worden toegevoegd aan de attracties en het licht en het geluid worden gemoderniseerd. Vorig jaar zijn alle geschillen met de gemeente opgelost. Het zwembad werd in 2015 geopend maar toonde allerlei gebreken. Na nieuw overleg is besloten dat de gemeente voortaan over het onderhoud gaat.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Een korte terugblik op de lange en vooral hete zomer van 2018

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.