Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Swim To Fight Cancer Breda haalt maar liefst 185.000 euro op

Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken, kanker. Het kan bij jezelf zijn of binnen je familie- of vriendenkring. Daarom is het zo belangrijk dat er onderzoek wordt gedaan.

Sinds enkele jaren wordt het evenement Swim To Fight Cancer in een aantal grote steden in Nederland georganiseerd.

Vanwege corona was het even niet mogelijk maar afgelopen weekend werd er in Breda een nieuwe editie gehouden om geld in te zamelen.

Ruim driehonderd zwemmers zijn het water ingedoken bij natuurzwembad De Kuil in Prinsenbeek. En met resultaat, er is maar liefst 185.000 euro bij elkaar gezwommen.

Het opgehaalde bedrag gaat voor honderd procent naar kankeronderzoek, geselecteerd door Fight Cancer en gecontroleerd door KWF. Er kan nog tot 30 september gedoneerd worden, klik hier.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.