Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Sport en spel activiteiten op studiedagen

Het Bronbad De Lockhorst in Sliedrecht heeft een nieuwe activiteit bedacht om iets te organiseren voor  kinderen als ze onverwacht een studiedag hebben. Op deze dagen organiseert De Lockhorst Swim Star activiteiten voor basisschoolkinderen van groep vier tot en met acht.

Het is een uitdagend programma met sport en spel voor de kinderen. De activiteiten vinden zowel in de sporthal als in het zwembad plaats. De ene keer beginnen de kinderen in de sporthal en de andere keer zullen ze in het zwembad starten.

De activiteiten worden nu alleen nog voor Sliedrechtse basisscholen georganiseerd, maar mocht het goed lopen, wil het zwembad kijken naar mogelijkheden voor de regio. Er is tijdens de activiteiten begeleiding van medewerkers die uiteraard gediplomeerd zijn.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.