Welkom

splash3

Nieuws

SuperSpetters zwemlesmethode wordt hoog gewaardeerd

Uit onderzoek blijkt dat ouders erg tevreden zijn over de KNZB zwemlesmethode SuperSpetters. Zij geven de methode gemiddeld een 8,1. De tevredenheidsmeting is gedaan onder ouders van alle kinderen die in de periode januari 2015 t/m juni 2016 het KNZB diploma hebben gehaald met SuperSpetters zwemles. Ook zwemlesaanbieders zijn positief, zij geven de KNZB zwemlesmethode een 8,2 gemiddeld.

De KNZB heeft in april 2014 de zwemlesmethode SuperSpetters geïntroduceerd, een zwemles waarbij veiligheid, plezier en persoonlijke aandacht centraal. Bij SuperSpetters sluiten de kinderen de lesmethode af met één diploma, vergelijkbaar met het eindniveau van het C-diploma. Het voordeel hiervan is, dat er tussentijds geen uitstapmomenten zijn, waardoor uiteindelijk meer kinderen zwemveilig zijn. In tegenstelling tot vele andere methodes, vindt de zwemles bij SuperSpetters plaats in kleine groepjes en zijn de lesgevers altijd gediplomeerd.

Met SuperSpetters zwemles is het mogelijk om na 10 maanden het KNZB zwemdiploma te halen (bij 2x per week een zwemles van 45 minuten). De zwemlesmethode is ook erg toegankelijk voor ouders en biedt hen in combinatie met het zwemboek houvast, zodat zij weten hoe ver hun kind is. Ook is er een online volgsysteem voor ouders. Meer aandacht voor ouder en kind. Klik hier voor meer informatie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl