Welkom

splash3

Nieuws

Succesvolle Swim Experience smaakt naar veel meer

De gesponsorde Swim Experience bij zwembad Octopus in Leusden is een groot succes geworden, ruim 2000 kinderen uit de regio hebben deelgenomen aan het evenement.

Manager van zwembad Octopus, Gerard Onink, is de initiatiefnemer en kwam met het idee na het stopzetten van het schoolzwemmen in Leusden.

Hij benaderde software leverancier AFAS met het plan en die was direct enthousiast, hierdoor kunnen kinderen van groep 5 t/m 8 nu gebruikmaken van deze nieuwe vorm van schoolzwemmen.

Alle disciplines van het zwemmen passeren de revue en worden tot eind van het schooljaar geoefend. Het programma bestaat onder andere uit overlevingslessen en uiteraard komen ook de traditionele zwemsporten aan bod.

Vanwege het grote succes heeft AFAS al toegezegd om de Swim Experience in ieder geval voor 3 jaar financieel te blijven ondersteunen, alleen het vervoer moeten de scholen zelf regelen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl