Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Succesvolle introductie van SWIM@school

Bij zwembad De Vlaskoel in Tubbergen hebben de leerlingen van de basisschool kennisgemaakt met het nieuwe concept SWIM@school. Dit concept wordt momenteel als pilot uitgevoerd door de buurtsportcoaches in samenwerking met een paar basisscholen.

SWIM@school is één van de vernieuwingen in het gym onderwijs. Niet alleen baantjes, maar deze versie wordt ook wel de ‘natte gymles’ genoemd. Kinderen leren op een speelse manier zich beter te redden in het water ook tijdens onverwachte situaties. Denk hierbij aan door het ijs zakken of iemand redden uit het water.

Het concept spreekt omliggende gemeenten ook al aan, dus het zal zeker een vervolg krijgen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.