Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Succesvolle editie van Amsterdam City Swim

Voor de zesde keer is de Amsterdam City Swim georganiseerd, meer dan 3000 zwemmers hebben een duik genomen in de Amsterdamse grachten voor Stichting ALS Nederland.

Doel van het evenement is aandacht vragen voor de spier- en zenuwziekte ALS en om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek.

Via donaties is er tot nu toe ruim 1.7 miljoen euro opgehaald en de teller staat nog niet stil, tot en met 30 september is het mogelijk om via de website te doneren.

De deelnemers zwommen de tocht van 2000 meter door de grachten en er deden traditioneel ook een aantal bekende deelnemers mee aan het evenement.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.