Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Succesvol zwemproject Merwestein

In zwembad Merwestein vond recentelijk de afsluiting plaats van een uniek zwemproject van de gemeente Nieuwegein. Dit project, onderdeel van Nieuwegein Beweegt, is bestemd voor inwoners die het moeilijk vinden om sociale contacten te leggen en om mee te doen aan beweegactiviteiten. De deelnemers reageerden erg positief op deze activiteit. Vanwege het succes van dit project, heeft de organisatie goede hoop dat na de zomervakantie met een nieuwe groep deelnemers gestart kan worden. Het zwemproject is onderdeel van het programma Nieuwegein Beweegt, het sport- en beweegbeleid van de gemeente Nieuwegein dat als doel heeft meer Nieuwegeiners te laten sporten en bewegen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.