Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Subtropisch zwembad Sportiom voor 8 maanden dicht

Eén van de meest aantrekkelijke subtropische zwembaden van Nederland gaat na 22 jaar dicht voor een verbouwing van 2,6 miljoen euro.

En dat is nodig omdat de bandenglijbaan en een rotsenpartij niet meer stabiel zijn en er iets nieuws voor moet komen.

Het zwembad werd vanaf het begin geexploiteerd door Libéma en wordt sinds begin 2019 gerund door Sportfondsen.

Naast het vervangen van de attracties wordt al het tegelwerk vernieuwd, de luchtbehandeling vervangen en de verlichting wordt aangepast.

Er komt wel een bandenglijbaan terug, meldt de verantwoordelijke wethouder, het golfslagbad en de twee andere waterglijbanen blijven en worden niet vervangen.

De gemeente Den Bosch is eigenaar van Sportiom, waar behalve kan worden gezwommen, onder meer ook geschaatst en gefitnest kan worden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.