Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Subtropisch zwembad Ooghduyne door brand verwoest (Update)

Update 19-12-2015:

Drie jongens tussen de 15 en 16 jaar zijn aangehouden omdat ze mogelijk de brand hebben aangestoken in  subtropisch zwembad Ooghduyne in Julianadorp. Het drietal wordt verhoord en het onderzoek is in volle gang.

Een felle uitslaande brand bij Landalpark Ooghduyne in Julianadorp heeft het subtropische zwembad totaal verwoest. Het zwembad met de typerende piramide vorm is volledig ingestort. Het vuur dat werd aangewakkerd door de harde wind zorgde ervoor dat het zwembad niet meer was te redden.

Naar het nu lijkt aan te zien is de brand binnen in het zwembad ontstaan. Ten tijden van de brand was er niemand aanwezig in het zwembad. De directie van het park heeft direct al aangegeven om zo snel mogelijk een nieuw zwembad te laten bouwen. Naast het zwembad zijn ook onder meer de receptie, het restaurant en de bowlingbaan ten onder gegaan aan de vlammen. Later meer.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.