Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Subsidie Scharlakenhof de komende jaren gewaarborgd

De stichting en de vrijwilligers van zwembad Scharlakenhof in Haren, die hun uiterste best hebben gedaan om het zwembad te redden, kunnen opgelucht adem halen.

B & W van Haren had het plan om de subsidie van 140.000 euro per jaar vanaf 2018 te schrappen. De gemeenteraad heeft nu in meerderheid besloten om de subsidie voort te zetten.

Het zwembad werd twee jaar geleden door de inzet van vrijwilligers gered en draait sindsdien goed. Nu kan de stichting die het zwembad exploiteert met een gerust hart de toekomst tegemoet kijken.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.