Welkom

splash3

Nieuws

Subsidie exploitant De Smelen nog één keer verlengd

De gemeente Geldrop heeft de subsidie voor zwembad De Smelen schoorvoetend verlengd. Al tijden is er een conflict met exploitant Laco over de exploitatie van het zwembad.

Laco kreeg in 2017, na 25 jaar, het zwembad en de terreinen voor een symbolisch bedrag van 1 euro in handen. In principe hoefde de gemeente geen subsidie meer te betalen aan Laco maar is toch overstag gegaan om het zwembad in stand te houden.

De subsidie die de gemeente aan Laco geeft voor zwembad De Smelen loopt tot en met 31 december 2018 en bedraagt twee ton. Om het voortbestaan van het zwembad te garanderen wil Laco de grond om het zwembad gaan ontwikkelen.

Uiteindelijk is de gemeente er zelf verantwoordelijk voor dat men in deze spagaat situatie terecht is gekomen om een contract op deze wijze af te sluiten. Maar de opstelling van Laco geniet ook niet de schoonheidsprijs, subsidie aanvragen terwijl het volgens het afgelopen contract niet meer zou hoeven. En dan een min of meer sluiting van het zwembad als pressie middel te gebruiken om subsidie te forceren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl