Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Studiereis waterattracties zwembaden

Er is door Pleisure World een 2-daagse studiereis georganiseerd, waarin negen bedrijven werden bezocht met een bijzondere aanpak van hun zwembad/waterattractie. Zwembaden zijn nog altijd een geliefde attractie en voor veel vakantieparken een onmisbaar onderdeel van het aanbod. Dilemma’s waarin het management een goede balans moet vinden bestaan o.a. uit de onderdelen: het kostenplaatje, veiligheid en duurzaamheid, efficiënte exploitatie en concurrentie met andere attracties en vrijetijdsbesteding. Lees hier het volledige verslag.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.