Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Structureel subsidie voor het zwembad van Thermae Son

Met het toewijzen van een subsidie voor de komende vijf jaar is zwembad Thermae Son gered. Al jaren vervult het wellness & healthresort met het zwembad een maatschappelijke functie voor de inwoners van Son en Breugel.

Het zwembad dreigde te sluiten omdat de gemeente geen subsidie wilde verlenen, het zwembad draaide 30 jaar zonder subsidie. Nu is de politiek overstag en ontvangt het bedrijf de komende vijf jaar 120.000 euro per jaar.

Door de subsidie kunnen de inwoners, onder andere voor zwemles, in ieder geval de komende 5 jaar gebruik blijven maken van het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.