Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Structureel geld voor kinderen uit minder bedeelde gezinnen

Kinderen moeten mee kunnen doen aan de maatschappij, zowel sociaal, sport, cultuur en op school. Daarom stelt de overheid vanaf nu ieder jaar 100 miljoen euro extra beschikbaar om álle kinderen kansen te geven.

Om er zeker van te zijn dat het geld terecht komt bij de kinderen, worden de kinderen in natura geholpen, bijvoorbeeld met het volgen van zwemlessen en behalen van een zwemdiploma.

Er is nu een convenant afgesloten met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), omdat de gemeenten verantwoordelijk zijn voor het armoedebeleid.

Samen met de partners zoals het Jeugdsportfonds, Jeugdcultuurfonds, Stichting Leergeld, Jarige Job en op lokaal en regio niveau gaan gemeenten deze taken uitvoeren.

De gemeente hebben inmiddels geld ontvangen van de overheid en bijvoorbeeld in Vught is al een start gemaakt om deze kinderen te steunen en gaat men eerdaags met zwemles starten.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Hoe moet je reanimeren met een AED?

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.