Welkom

splash3

Nieuws

Stopzetten van contante betaling zorgt voor ophef

Betalen met een pinpas is veiliger dan met contant geld over straat te lopen. Maar in tijden van economische onzekerheid vinden veel mensen het ook prettig om contant te kunnen betalen. Je hebt zo meer overzicht over wat je uitgeeft. Dat is ook de mening van veel budgetcoaches.

In Weert is het besluit om alleen nog maar met een pinpas te kunnen betalen in zwembad De IJzeren Man bij een groot aantal inwoners totaal in het verkeerde keelgat geschoten.

Om die reden zijn ze dan ook een online petitie gestart om het besluit terug te draaien. De petitie is inmiddels al bijna 1900 keer ondertekend.

Door het afschaffen van cashbetaling voor een toegangskaartje kunnen kinderen bijvoorbeeld niet meer spontaan naar het zwembad, is één van de reacties op de petitie.

Ook is het zwembad niet meer toegankelijk voor mensen met leefgeld. Contant geld is een wettelijk betaalmiddel en zal dus blijvend moeten worden geaccepteerd.

Een zwembad is een sociaal maatschappelijke instelling en moet dus voor iedereen toegankelijk zijn en blijven. Word vervolgd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl