Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Stimulans om te gaan schoolzwemmen

Een goed en positief initiatief in Dordrecht. Daar hebben kinderen van 4 t/m 7 jaar met hun ouders onder de ludieke naam Zwemkriebels gratis kennis kunnen maken met zwemles. Ruim 75 ouder/kind koppels deden hier aan mee. Uit alle deelnemers die zich direct  inschreven voor zwemles werd 1 winnaar geloot die op kosten van exploitant Optisport zijn of haar A-diploma mag gaan halen. Zwemkriebels wordt georganiseerd door Sportbedrijf Dordrecht en Optisport Sportboulevard en is onderdeel van het nieuwe schoolzwembeleid van de gemeente. Het schoolzwembeleid bestaat uit lessen onder schooltijd voor kinderen uit groep 4 (of door de school samengestelde groepen met kinderen die geen zwemdiploma hebben). Door deze gratis, laagdrempelige kennismaking wil de gemeente Dordrecht het belang van het vroegtijdig behalen van het zwemdiploma benadrukken. Na afloop van de eerste editie namen 20 ouders het besluit hun kind op zwemles te doen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Een korte terugblik op de lange en vooral hete zomer van 2018

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.