Welkom

splash3

Nieuws

Stikstofbeleid treft bouw van een nieuw zwembad

De vergunning en de aanbesteding van het nieuwe sportcomplex in Zaltbommel is vertraagd. Vanwege het stikstofbeleid kan bouw van het zwembad niet starten omdat er bij de bouw stikstof neerslaat in een nabijgelegen natuurgebied.

De aangescherpte stikstofregels staan de bouw van een nieuw zwembad nu ook in de weg. Maar er is licht aan de horizon, door de aanhoudende protesten van de boeren gaan de provincies nu overstag en trekken het stikstofbeleid weer in.

Alleen het Rijk geeft nog geen duidelijkheid over het stikstofbeleid. Hierdoor moet de gemeente de vergunning en de keuze voor een aannemer met zes weken uitstellen. Hopelijk is er daarna wel een oplossing voor het stikstofprobleem.

Het nieuwe gecombineerde sportcomplex in Zaltbommel krijgt zowel een sporthal als een zwembad en vervangt het huidige Akwamarijn. De gemeenteraad stelde vorig jaar bijna 16 miljoen euro beschikbaar voor de bouw van het complex.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl