Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Stichting zet in op behoud zwembad

Het bestuur van de Stichting Zwembad Gemeente Staphorst heeft de gemeente Staphorst een drie varianten gepresenteerd om zwembad De Broene ‘eugte te behouden. Alle varianten hebben betrekking op de huidige locatie. De politiek heeft al eerder aangeven dat het zwembad een basisvoorziening is en behouden moet blijven.

Maar net als in veel gemeenten heeft men in Staphorst ook te maken met bezuinigingen en na 2017 stopt de subsidie voor het zwembad. B & W van Staphorst gaan de voorstellen bespreken en leggen het voor aan de gemeenteraad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het meest bizarre zwembad ter wereld

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.