Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Stichting gaat voor onbepaalde tijd verder als exploitant

Stichting Zwembad De Zien Uitgeest exploiteert al enkele jaren het lokale openluchtzwembad. En dit gebeurt naar alle tevredenheid van de gemeente waardoor de lopende overeenkomst is verlengd voor onbepaalde tijd.

Met het oog op het doen van duurzame investeringen wilde de stichting een langere looptijd van de huidige overeenkomst. Met deze nieuwe overeenkomst heeft de stichting de mogelijkheid om de nodige duurzame investeringen te doen die men voor ogen heeft.

De stichting exploiteert het zwembad als sinds 2015 met de hulp van een grote groep vrijwilligers en sponsors.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.