Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Stichting gooit na een jaar de handdoek in de ring

Een jaar na de overdracht van zwembad De Boskuul in Lobith aan stichting zwembad De Boskuul stopt de stichting met de exploitatie van het zwembad. In de praktijk blijkt dat het niet mogelijk is om het zwembad naar behoren te exploiteren en daarom draagt men het zwembad weer over aan de gemeente Rijnwaarden.

De doelstelling was om met minder vast personeel en met de hulp van vrijwilligers het zwembad kostendekkend te maken. Naar nu blijkt is dat niet haalbaar, de stichting moest het doen met fors minder subsidie en de inkomsten waren ook te rooskleurig voorgesteld. Daarnaast werd de stichting opgezadeld met teveel achterstallig onderhoud.

Als je dan alles bij elkaar optelt is het niet haalbaar om een degelijke exploitatie uit te voeren. Wat er nu met het zwembad gaat gebeuren is onduidelijk.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact




Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.