Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Steun uit onverwachte hoek

Ranomi Kromowidjojo steunt op Twitter de actievoerders die strijden tegen de voorgenomen sluiting van het zwembad in Zuidbroek. De Nederlandse gouddelver op de laatste Olympische zomerspelen heeft de actie kenbaar gemaakt onder haar 85.000 volgers op Twitter. Zij wil dat het zwembad Zuidbroek bij Van der Valk openblijft voor wedstrijdzwemmen en zwemlessen, zie de tweet en haar retweet. Het college van B & W Menterwolde wil volgend jaar geen subsidie meer geven aan het zwembad en hotelconcern Van der Valk wil niet meer investeren. Zoek in het nieuwsarchief op ‘Zuidbroek’ voor meer info.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.