Welkom

splash3

Nieuws

Steeds meer zwembaden voldoen aan de Licentie Zwem-ABC

Zwembaden die volgens die via het Zwem-ABC zwemles geven, kunnen in aanmerking komen voor de Licentie Zwem-ABC. Met de invoering van de Licentie Zwem-ABC krijgt de klant meer duidelijkheid, doordat een zwemlesaanbieder ook wordt getoetst op een aantal zaken.

Er wordt gekeken of er is voldaan aan wet- en regelgeving, is het zwemlesgevend personeel gescreend en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), werkt de zwemlesaanbieder volgens de Gedragscode Zwembranche, is de zwemlesgevende voldoende opgeleid, is er nagedacht over de manier van lesgeven, hebben ouders zicht op de vorderingen van de kinderen tijdens de zwemles, is er een ongevallenregistratie en een klachtenprocedure. Als de zwembaden aan deze eisen voldoen ontvangt men de Licentie Zwem-ABC. Vanaf 2018 is de Licentie Zwem-ABC een verplichting voor alle zwemlesaanbieders die  zwemdiploma’s van zwem ABC uitgeven.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl