Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Steeds meer zwembaden behouden

Het zijn roerige tijden in zwembadland maar er zijn ook positieve ontwikkelingen te melden.

Niet te vrezen
Openluchtzwembad de Welters in Wijhe hoeft niet te vrezen voor haar bestaan. Sluiting is niet aan de orde, de gemeente onderzoekt hoe men verder kan gaan met minder subsidie.

Voortbestaan gegarandeerd
Het voorbestaan van zwembad De Windas in Bergschenhoek is gegarandeerd door B & W van Lansingerland.

De Spetter blijft open
Zwembad De Spetter in Tholen kan open blijven. Het college van Burgemeester en Wethouders heeft er alle vertrouwen in dat in samenspraak met de samenleving en comité Blijven Spetteren de kosten van het zwembad kunnen worden gedrukt.

Reddingsplan zwembaden in stroomversnelling
Stichting Recreatiebaden Tynaarlo mag van de gemeente aan de slag met een reddingsplan voor subtropisch zwembad Aqualaren in Zuidlaren en de buitenbaden in Vries en Eelde-Paterswolde. De stichting wil alle zwembaden in Tynaarlo onder haar beheer overeind houden. De gemeente staat positief tegen het reddingsplan.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.