Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Steeds aantrekkelijker om op zonne-energie over te gaan

De prijzen van zonnepanelen dalen steeds verder. De afgelopen vijf jaar is de prijs met ruim een vijfde omlaag gegaan. Dus wordt het steeds aantrekkelijker om zonnepanelen aan te schaffen. Voor de openlucht zwembaden is het zeker een goede zaak om de energie- en verwarming kosten omlaag te brengen en tegelijkertijd de exploitatie duurzamer te maken.

Met het oog op het Energieakkoord moet Nederland nog veel meer duurzame energie opwekken dan dat er nu wordt gedaan. In 2020 moet 14 procent van alle opgewekte energie duurzaam zijn. Het huidige percentage is 5,8 procent. Zonne-energie moet daar in een grote rol gaan spelen en zal dat in de nabije toekomst ook doen, zo is de verwachting.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.