Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Statiegeld voor nieuwe waterglijbaan

Het openlucht zwembad De Hangmat in Rheden is gerenoveerd, maar een nieuwe waterglijbaan is bij de heropening van het zwembad financieel niet haalbaar gebleken. Daarom gaan vrijwilligers dit jaar diverse acties organiseren om geld in te zamelen voor een nieuwe glijbaan.

Eén actie is al begonnen, een lege flessenbonnen actie. Bij diverse supermarkten in de gemeente zijn bussen geplaatst bij de inname automaten voor de lege flessen, waar ook posters hangen met de mededeling  dat de opbrengst van het statiegeld geheel ten goede komt voor familieglijbaan. Een goed voorbeeld van een vrijwilligers initiatief.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.