Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Startschot nieuwe Bhvbz

De invoering van het nieuwe Besluit hygiëne en veiligheid badinrichtingen en zwemgelegenheden (Bhvbz) is een half jaar doorgeschoven en staat nu op 1 januari 2016 gepland. Dit nieuwe besluit levert kansen voor zwembadexploitanten om water en energie te besparen. Daar staat tegenover dat de kwaliteitseisen aangescherpt worden, wat door velen als bezwarend gezien wordt.

Een van de nieuwe eisen is dat zwembadhouders een risicoanalyse moeten opstellen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Ook moeten ze aangeven welke maatregelen ze gaan treffen om deze risico’s te minimaliseren, in de vorm van een beheersplan. Naast een nieuw zwembadbesluit komt er in 2015 ook een nieuwe Nederlandse Praktijk Richtlijn (NPR) voor het gebruik van RVS in zwembaden. Klik hier voor meer informatie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.