Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Stapsgewijs in Arnhem naar een rookvrije omgeving

In navolging van veel gemeenten en exploitanten van sportaccommodaties maakt Sportbedrijf Arnhem in 2019 haar sportaccommodaties en omgeving gefaseerd rookvrij. Per 1 januari is roken niet meer toegestaan rondom de zwembaden Valkenhuizen en De Grote Koppel en bij de sportcentra Valkenhuizen.

Met ingang van 1 september 2019 geldt het rookvrijbeleid voor alle 50 accommodaties van Sportbedrijf Arnhem. Sporten is gezond, terwijl (mee) roken schadelijk is voor de gezondheid. De sportomgeving is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen.

Iedereen is en blijft welkom in de sportaccommodaties van het Sportbedrijf Arnhem. Wel worden rokers vriendelijk verzocht om hun sigaret alleen nog buiten het terrein op te steken, uit het zicht van kinderen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.