Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Stappegoor gaat ervoor, grote verbouwing op komst

Eindelijk eens positief nieuws uit Tilburg, zwembad Stappegoor wordt binnenkort verbouwd. Het recreatiebad sluit vanaf eind oktober een maand voor groot onderhoud.

Tegelwerk, betonelementen en technische installaties worden gerepareerd of vervangen. Het zwembad krijgt nieuwe whirlpools en de waterbehandeling wordt vernieuwd.

Naast het onderhoud is er veel aandacht voor duurzaamheid en het vernieuwen van de attracties. Zo wordt de waterglijbaan geïsoleerd, komt er LED-verlichting en wordt de luchtbehandeling verduurzaamd.

En het peuterbad krijgt nieuwe interactieve speelattracties. Begin december is de klus geklaard en kan men zich gaan opmaken voor het 25-jarig bestaan in 2020.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.