Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Stap 3 op weg naar mogelijk normaal in september

Vanaf 5 juni worden de versoepelingen verder uitgebreid en dat is ook goed nieuws voor de zwembaden. Dat heeft het kabinet afgelopen vrijdag bekendgemaakt.

Volwassenen mogen weer (aqua) sporten in groepen van maximaal vijftig personen. Bij sporten waarvoor dat nodig is, mag de anderhalve meter afstand worden losgelaten. Mensen tot 27 jaar hoefden al geen afstand meer te houden tijdens het sporten.

Jeugd (zwem) wedstrijden in competitieverband voor personen tot en met 17 jaar zijn weer toegestaan, zij het voorlopig zonder toeschouwers. Oudere sporters mogen binnen dezelfde club wel weer onderlinge wedstrijden afwerken. Sportkantines, kleedkamers, douches en sauna’s gaan ook weer open.

Reserveren en een gezondheidscheck blijft verplicht. Binnen moet iemand een mondkapje dragen, maar deze mag uiteraard af tijdens het sporten.

Dus gaat het goede kant op richting normaal, 1 september wordt genoemd als datum voor het loslaten van alle regels. Klik hier voor meer info.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.