Welkom

splash3

Nieuws

Stand van zaken zwembaden gemeente Moerdijk

De gemeente Moerdijk heeft een tijdelijk contract afgesloten met  Optisport Exploitaties om openstelling van De Niervaert in Klundert te garanderen in afwachting van de definitieve gunning. De definitieve gunning van De Niervaert kan nog niet worden verleend omdat concurrerend exploitant Sportplaza nog de mogelijkheid heeft om in hoger beroep te gaan. Sportplaza werd eind vorige maand in een kort geding door de rechter in het ongelijk gesteld. De rechter heeft bepaald dat de gemeente een correcte procedure heeft gevolgd die leidde tot terzijdelegging van het bod van Sportplaza.

De Niervaert Klundert en de Bosselaar Zevenbergen

De gemeente Moerdijk wil – zoals al bepaald in de eerdere voorlopige gunning – na afloop van de gerechtelijke beroepsperiode verder met Optisport als definitieve exploitant van zowel De Niervaert als ook van de Bosselaar in Zevenbergen. Tot die tijd blijft Optisport dus op tijdelijke contractbasis verantwoordelijk voor het uitbaten van beide zwembaden. Deze tijdelijke oplossing heeft geen gevolgen voor bezoekers: Optisport staat garant voor de continuïteit van activiteiten en toegankelijkheid van De Niervaert en de Bosselaar gaat pas weer in mei open voor publiek.

Het Volkerakkertje Fijnaart

Zwembad Het Volkerakkertje in Fijnaart is op 1 januari 2016 overgedragen aan Stichting Zwembad Fijnaart. Die kan echter de volledige bedrijfsvoering nog niet op zich nemen en heeft daarom een tijdelijk contract van twee maanden afgesloten met Sportplaza. De stichting streeft er naar om op 1 maart alsnog zelf te starten met de exploitatie van het bad. De tijdelijke contractconstructie heeft geen gevolgen voor bezoekers: er verandert niets aan de geplande activiteiten en openingstijden.

Het Buitendiep Willemstad

Definitieve overdracht van zwembad Het Buitendiep in Willemstad door de gemeente Moerdijk aan de beoogde nieuwe exploitant Stichting Ons Bad Willemstad is uitgesteld. De gemeente en stichting zijn het nog niet eens over een aantal beoogde afspraken. Dit zorgt niet voor problemen, omdat het zwembad pas begin mei weer open gaat voor publiek. Komende periode overleggen gemeente en stichting met elkaar om tot overeenstemming te komen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl