Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Sportprijs Drenthe voor zwembad Peize en Plons

Dat Gerard Kemkers maatschappelijk betrokken is, weten we inmiddels. De oud topcoach van het schaatsen en nu werkzaam bij FC Groningen, gaat het door hem ontvangen bedrag van 5000 euro, dat is verbonden aan de Sportprijs Drenthe, schenken aan twee zwembaden. Duizend euro gaat naar het openluchtzwembad in z’n woonplaats Peize en vierduizend euro voor de renovatie van zwembad Plons in Vries.

Voor het laatste zwembad is een grote inzameling bezig om het te renoveren, in het bad zwemmen mensen met een meervoudige beperking. Kemkers is ook ambassadeur van het zwembad in Vries dat voor 700.000 euro moet worden gerenoveerd, de teller staat inmiddels op 509.000 euro. De actie loopt nog steeds.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.