Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Sportiom Aquafun heeft een metamorfose ondergaan

Het Aquafun gedeelte van Sportiom in Den Bosch heeft na 23 jaar een grondige renovatie ondergaan. Het recreatieve zwembad gedeelte was sterk verouderd.

Aquafun is van beneden tot boven aangepakt, kosten rond de 2.8 miljoen euro. Het nieuwe zwembad is een kleurrijk geheel worden, zie foto.

De vloeren en muren en het bassin zijn opnieuw betegeld. De tegels hebben verschillende kleuren en de muren zijn geschilderd in geometrische patronen.

Het peuterbad is verder uitgebreid en is meer een beleving geworden voor de kinderen. In Aquafun staan verschillende waterfonteinen die de hele dag voor vermaak zorgen.

De oude wildwaterbaan is vervangen door drie nieuwe waterglijbanen. De buitenglijbanen daarentegen zijn niet veranderd.

Sinds 1 januari 2019 huurt en exploiteert Sportfondsen van de gemeente Den Bosch het gehele complex, wat nog veel meer heeft te bieden.

 

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.