Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Sportfondsen voor 20 jaar exploitant zwembad Wezep

De privatisering van zwembad De Veldkamp in Wezep is een feit. Sportfondsen gaat het zwembad de komende 20 jaar exploiteren tegen een symbolische huur van 1 eurocent per jaar en neemt alle medewerkers over. Daardoor zijn deze medewerkers voor tien jaar verzekerd van werk. De gemeente Oldebroek trekt 1,9 miljoen euro uit voor een sociaal plan.

De privatisering van het zwembad levert de gemeente een jaarlijkse besparing op van 200.000 euro. Om exploitatie van het zwembad rond te krijgen moest er de afgelopen jaren een half miljoen euro per jaar worden bijgelegd door de gemeente.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.