Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Sportfondsen Nederland getroffen door ransomware

Bepaalde systemen waar de zwembaden van Sportfondsen Nederland mee werken zijn getroffen door een hack van cybercriminelen.

Sinds 10 november jl. zijn bepaalde systemen gegijzeld en versleuteld waaronder het abonnementensysteem en het leerlingvolgsysteem. Ook kunnen de leskaarten niet meer verlengd worden.

Alle bij Sportfondsen Nederland aangesloten zwembaden hebben met de hack te maken. Bijna een maand verder is er nog geen oplossing in zicht.

Sportfondsen is momenteel druk bezig met het opnieuw opbouwen van de infrastructuur. Of er persoonlijke informatie van klanten is gelekt wordt op dit moment onderzocht.

En of er losgeld is betaald is niet bekend, er is uiteraard wel aangifte gedaan bij de politie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.