Welkom

splash3

Nieuws

Sportfondsen Andel gooit handdoek in de ring

Sportfondsen Andel stopt vanaf 1 januari 2019 met de exploitatie van het gezamenlijke zwembad van Woudrichem en Aalburg. Aqua Altena dat in 2014 opende heeft vanaf het begin al te maken met grote tekorten. Deze tekorten zijn vooral ontstaan door een te lage inschrijving van Sportfondsen en door tegenvallende bezoekersaantallen.

Sportfondsen won de inschrijving destijds door zo te laag in te schrijven waardoor andere aanbieders er niet aan te pas kwamen. En dat breekt de exploitant nu op, de tekorten liepen dusdanig op dat men noodgedwongen een extra bijdrage moest vragen aan de gemeenten. De afgelopen jaren moest er per jaar 100.000 euro bij om de exploitatie nog enigszins rond te krijgen.

Optisport die ook had ingeschreven (maar hoger) had al eerder protest aangetekend bij de gemeenten en vond dat de exploitatie opnieuw aanbesteed moest worden en diende zelfs een klacht in bij de aanbesteding commissie.

De gemeenten Woudrichem en Aalburg moeten nu op zoek naar een nieuwe exploitant en de kans is groot dat Optisport het zwembad vanaf 1 januari 2019 gaat exploiteren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl