Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Sportdrempelvrij app blijkt een succes

De app Sportdrempelvrij om mensen met een lichamelijke of visuele beperking sportaccomodaties te laten beoordelen is volgens de ontwikkelaars een groot succes gebleken. De app werd de afgelopen tijd door een testpanel gebruikt in onder meer zwembad Dijnselburg in Zeist.

Nu de laatste kinderziektes uit de app zijn verwijderd, kan de applicatie Sportdrempelvrij door iedereen  gedownload worden. De bedenkers hopen dat overal in Nederland sportcomplexen toegankelijker worden voor mensen met een handicap, maar de app kan ook gebruikt worden door sportverenigingen en gemeenten om bijvoorbeeld locaties toegankelijker te maken.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.