Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Sportcentrum Malden bijna gereed voor gebruik

Sneller dan gepland is het nieuwe sportcentrum van Malden opgeleverd. De aannemers hebben de nieuwe accommodatie van Malden overgedragen aan de gemeente en de gemeente vervolgens weer aan exploitant Laco.

De komende tijd worden de nieuwe sporthal, kleedkamers en horecavoorziening verder ingericht. Op zondag 6 oktober 2019 is de officiële opening voor het grote publiek. Het nieuwe sportcentrum vervangt het huidige sportcentrum De Veldschuur dat 40 jaar oud is en gesloopt zal worden voor woningbouw.

Naast een sporthal heeft het complex een volwaardig binnenzwembad en een fysiotherapiepraktijk. Bovendien is het een zeer duurzaam sportcentrum met 1.000 zonnepanelen op het dak.

Deze panelen wekken jaarlijks zo’n 300.000 kWh elektriciteit op. Hiermee wordt het water van het zwembad en het gehele complex verwarmd waardoor er geen gasaansluiting meer nodig is.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.