Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Sportcentrum De Kuil officieel geopend

In de gemeente Bodegraven-Reeuwijk is het nieuwe sportcentrum De Kuil officieel geopend. De afgelopen weken zijn verschillende activiteiten van het nieuwe sportcentrum uitvoerig getest.

Het nieuwe zwembad beschikt over een wedstrijdbad en een extra verwarmd doelgroepenbad. Bij dit doelgroepenbad zit ook een peuterbad en een familieglijbaan.

Sportcentrum De Kuil kenmerkt zich als een uiterst duurzame accommodatie. Zo is het sportcentrum volledig gasloos en beschikt het over 720 zonnecollectoren waarmee onder andere het water wordt verwarmd.

Optisport gaat het nieuwe sportcentrum exploiteren als opvolger van SBAB (Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven).

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.