Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Sportboulevard weer open na lampincident

In het zwembad van de ‘nieuwe’ Sportboulevard in Dordrecht is afgelopen week een grote lamp in het wedstrijdbad gevallen. Het voorval gebeurde ’s nachts zodat er gelukkig geen gewonden vielen. Het incident deed iedereen meteen weer denken aan de tragedie in Tilburg. Inmiddels is het wedstrijdbad weer open voor publiek en zijn de bevestigingsmaterialen van alle lampen en luidsprekers vervangen. Sportboulevard Dordrecht is een multifunctioneel centrum en werd in oktober 2010 geopend. Zoek in het archief voor meer info over de Sportboulevard.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.